Wij geloven in samen

Stichting Hart voor Meiden is in het leven geroepen om een wezenlijk verschil te maken voor de meisjes van nu. Het gaat niet goed met de jongeren en met name meisjes in de puberleeftijd lopen mentaal vast. Stichting HvM heeft als doel om deze groep, maar ook professionals, ouders en ervaringsdeskundigen, samen te brengen, om de mentale gezondheid bespreekbaar te maken. Om échte verhalen te vertellen zodat we kunnen leren van elkaar en elkaar kunnen helpen waar nodig.

Als jij als jong meisje weet dat jij niet alleen bent in al je struggles en als jij weet waar je naar toe kunt voor hulp, zorgt dat ervoor dat het leven dragelijker wordt en er licht aan de andere kant van de tunnel zal zijn.

Wat wij doen

Stichting HvM organiseert jaarlijks het OnverMEIDelijk event. Het event is door meiden, voor meiden en wordt in eerste instantie in het theater in Deventer neergezet. De bedoeling is om OnverMEIDelijk landelijk uit te rollen zodat ook meisjes in andere gemeenten geholpen kunnen worden. Naast het event heeft stichting een platform van deskundigen die er zijn voor meisjes. Op een laagdrempelige en kosteloze manier, kun je je vraag neerleggen bij één van deskundigen. Zij zorgen voor een antwoord of een juiste doorverwijzing.

Word vriend (in)

Heb jij een Hart voor meiden en wil je onze stichting financieel steunen zodat wij nog veel meer meisjes kunnen bereiken? Al voor €2,50 per maand steun je onze stichting.

Doneren

Wil je een financiële bijdragen als bedrijf leveren?
Neem contact met ons op.

Sponsoren

onze sponsoren

Even voorstellen

Meet the team