Sponsoren

De eerste editie van het OnverMEIDelijk event wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Deventer
en een heel aantal (lokale) organisaties die ook de noodzaak zien om (preventief) iets te betekenen.

Wil jij ook Hart voor Meiden steunen?
Doneer hier

Hoofdsponsor


Wil jij ook sponsoren?

Marieke voelt zich thuis in het theater, maar het liefst geeft ze anderen een podium. Als theaterdocent heeft ze hier ook haar professionele roots.

Dagelijks ontmoet ze jongeren en luistert ze naar verhalen waarin zij haar meenemen in hun wereld. Een wereld waarin, zo blijkt uit onderzoek,  stress, verwarring en hoge eisen een steeds grotere rol spelen.

Als auteur schrijft ze verhalen waarin kinderen zich herkennen en als podcastmaker weet ze een sfeer op te roepen waarin jongeren (en volwassenen) zich kunnen ontspannen.

Marieke weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat je als jongere wordt gezien. Door volwassenen en door je leeftijdgenoten. In het event OnverMEIDelijk richt Marieke zich specifiek op jonge meiden. In haar voorstelling verbindt ze haar eigen ervaringen en de verhalen van meiden tot een creatieve mix waarin meiden zich kunnen herkennen, zich met elkaar kunnen verbinden en praktische handvatten krijgen die hun veerkracht vergroot.

Haar boodschap is: vind je eigen weg, maar je hoeft het niet alleen te doen. Jong zijn kan een uitdaging zijn, maar met een sterk netwerk en gezonde veerkracht bouwen we aan een generatie met toekomst. Meiden die de wereld aankunnen.

Deventer is de thuishaven van Marieke en hier heeft ze het event in samenwerking met de gemeente en gemeentelijke organisaties en in nauw contact met scholen opgebouwd. Die gemeentelijke steun zorgt voor een bedding waardoor het event niet op zichzelf staat, maar onderdeel is van een breed gedragen project dat ook na het event, in nauwe samenwerking met scholen, meiden duurzaam ondersteunt.

De volgende stap is een tour door het land, waarbij Marieke en haar team in elke gemeente onvermijdelijk een spoor nalaat van plezier, verbondenheid, ondersteuning en een sterker netwerk rond meiden die deze aandacht verdienen.

  De kracht van het event

  1. Voor en door meiden
  2. In samenwerking met professionele theatermakers en jeugdhulpverleners
  3. Laagdrempelig en positief
  4. Praktisch en concreet
  5. Gericht op versterking netwerk en veerkracht
  6. Ingebed in schoolprogramma
  7. Gedragen door gemeente en gemeentelijke hulporganisaties

   

  Interesse in de sponsormogelijkheden?

  Neem contact op met Marieke en bekijk samen de mogelijkheden.

  06-81307997
  info@hartvoormeiden.nl