Stel jouw vraag aan een buddy!

Een Buddy is een vertrouwenspersoon met ervaring waar jij jouw hulpvraag of dilemma aan kan voorleggen.

Heidi Hammers coach

Hoi, ik ben Heidi Hammers, ik ben 53 jaar. En dat is, vergeleken bij de meeste meiden bij onverMEIDelijk, al best wel oud ;)!

Als ik mijn leven als een rivier zie, ben ik al heel wat rotsblokken, stroomversnellingen, modderpoelen en watervallen gepasseerd. Maar altijd kon ik de stroom vervolgen. Soms ging dat makkelijk, meestal niet. Soms lukt het om het alleen te doen, meestal niet. 

Mijn passie is om jonge mensen, kinderen op de basisschool, jongeren op de middelbare school of hun ouders te helpen met de rotsblokken en modderpoelen die zij tegenkomen in hun levensrivier te passeren. Ik help hen er overheen, omheen, onderdoor, welke weg ze ook kiezen.

Sinds Marieke haar idee voor onverMEIDelijk deelde op sociale media, ben ik enthousiast. Vooral omdat ik, toen ik op de middelbare school zat, zelf ook hulp in deze zin had kunnen gebruiken. Dat bestond toen nog niet en nu het er wel is, draag ik graag mijn steentje bij.

Ik kan goed luisteren, heb heel veel geduld en ga graag met jullie in gesprek. Tijdens het evenement, buiten wandelend of binnen met een kop thee of bij een kleine creatieve activiteit. Je bent welkom om contact op te nemen!

Mijn praktijk is in de rode pipowagen op de Ulebelt, in de Vijfhoek. Als de deur openstaat, mag je altijd binnenlopen! Het adres is: Maatmansweg 3, 7425NC Deventer.

Verder kun je me appen of bellen op 06 – 422 97 187 of vinden op Instagram, @praktijk.heidihammers, daar mag je me ook een dm sturen. Voor meer informatie over mij en mijn praktijk kun je kijken op mijn site: www.Heidihammers.nl.

Heidi hammers coach